Bukayo Saka mist doel terwijl Arsenal en West Ham gelijk spelen

1 minute, 29 seconds Read

De wedstrijd tussen Arsenal en West Ham begon om 21:00 uur op de avond van 16 april, de 31e ronde van de Premier League, en de twee partijen speelden naar een 2-2 gelijkspel. Hoewel het geen resultaat was, geen winnaar, was het proces erg spannend, dus laten we eens kijken naar de vier gescoorde doelpunten en andere briljante acties in de wedstrijd.

Het eerste doelpunt kwam in de zevende minuut van de wedstrijd, waarbij Arsenal de leiding nam met een omgekeerde pass van een teamgenoot op Martin degaard, die een geweldige directe pass speelde die verschillende West Ham-spelers niet konden onderscheppen, en Ben White ontving de bal en speelde een voorzet, die Gabriel Jesus volgde met een schot vanaf de zijkant van het doel. Het tweede doelpunt kwam er na 10 minuten, toen Gabriel Martinelli een hoge voorzet van links gaf en Martin Degaard met een schot van links de voorsprong van Arsenal uitbreidde tot 2-0. Het was 2-0, maar met nog genoeg tijd op de klok had West Ham nog genoeg kansen om terug te komen in de wedstrijd.

Toen kwam het laatste doelpunt van de eerste helft, gemaakt door West Ham. In de 32e minuut nam Mohamed Saïd Benrahma een penalty en scoorde met een schot dat de Arsenal-doelman niet kon stoppen, waardoor het 2-1 werd. Het laatste doelpunt kwam in de 54e minuut, toen Thilo Kehrer een lange pass speelde en Jarrod Bowen erin slaagde weer langszij te komen en vanaf de rechterkant te scoren. De stand was 2-2. Het stond 2-2 en er werd niet meer gescoord tot het einde van de wedstrijd.

Vermeldenswaard is dat in de 50e minuut Arsenal Bukayo Saka een kans kreeg om een penalty te scoren, maar helaas ging die er niet in, anders had Arsenal met 3-2 kunnen winnen.