Kevin De Bruyne schopt dubbel als Manchester City Arsenal met 4-1 verslaat

1 minute, 24 seconds Read

De 33e ronde van de Engelse Premier League is op 27 april om 3 uur ‘s nachts begonnen met een 4-1 overwinning voor Manchester City en Arsenal, eveneens thuis. De wedstrijd was een volwaardige aangelegenheid, waarbij Kevin De Bruyne twee keer scoorde met behulp van zijn teamgenoten!

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de zevende minuut van de wedstrijd en City had slechts drie man nodig om te scoren. De City-speler speelde een prachtige voorzet vanuit de rechterbenedenhoek van het veld en Erling Haaland pikte de bal op en gaf hem door aan Kevin De Bruyne die vervolgens een afstandsschot nam dat de Arsenal-doelman niet kon redden! City kreeg de 1-0 en zonder deze geweldige start was het moreel van City meteen opgekrikt en iedereen was in topvorm. Het tweede doelpunt kwam er in de 45e minuut, toen Kevin De Bruyne een vrije trap nam en John Stones naar voren kwam om de 2-0 binnen te koppen.

Het derde doelpunt kwam er in de 54e minuut, toen Erling Haaland de bal ontving en door drie man werd vastgepind voordat hij de bal naar Kevin De Bruyne schoof, die de bal recht op hem afschoof om er 3-0 van te maken. Zo’n voorsprong zette Arsenal onder grote druk en het zou moeilijk worden om verder te gaan dan dat moment, City was immers in grootse vorm en zou Arsenal waarschijnlijk geen kans geven. In de 86e minuut kreeg Arsenal eindelijk een doelpunt, geassisteerd door Leandro Trossard, en Rob Holding kreeg de bal in het strafschopgebied en scoorde om er 3-1 van te maken. Een eigen doelpunt! Het werd 4-1 en City won! Het was een geweldige wedstrijd, vooral met het spel van City.