Vigo Celta 2-1 Barcelona succesvol gedegradeerd

1 minute, 11 seconds Read

In de finale van La Liga op 5 juni verloor Barcelona, kampioen van La Liga en winnaar van de Spaanse Super Cup, met 1-2 van Vigo Celta, dat de wedstrijd won om te promoveren naar de hoogste klasse. Barcelona, dat al twee titels heeft gewonnen, was niet erg geïnteresseerd in deze wedstrijd, terwijl Vigo Celta heel voorzichtig speelde, want als ze deze wedstrijd zouden verliezen, zouden ze degraderen, dus ze moesten hun beste beentje voorzetten.

In de 42e minuut gaf Seferovic een directe pass naar de rechterkant van het strafschopgebied en Vega scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd met een laag schot vanaf de rechterkant van het strafschopgebied! Barcelona had het moeilijk tot de 80e minuut toen ze eindelijk een doelpunt maakten. Dembele, die een FC Barcelona voetbalshirt 2023 droeg, gaf een bal van 45 graden voor vanaf rechts en de invaller Fathi scoorde met een kopbal in het midden van het kleine strafschopgebied. Uiteindelijk versloeg Celta Barcelona, dat vooraf de titel won, met 2-1 en voltooide het met succes de degradatie.

De La Liga van dit seizoen is voorbij, Barcelona won het kampioenschap 4 rondes eerder dan gepland, Real Madrid werd tweede, Levine en Griezmann werden respectievelijk topscorer en assistskoning. Felicitaties aan Vigo Celta voor hun succesvolle degradatie. Als je ook van voetbal houdt, kun je naar onze website gaan om een voetbalshirts goedkoop speciaal voor jou aan te passen, waar je nummers, kleuren, maten, patronen, etc. kunt aanpassen. Welkom!